dimecres, 20 de març del 2024

Primer dia de matí. 19-20 de març de 2024

El 19 de març de 2024 eixirem des del conservatori de Meliana a les 22:30 h. 



El viatge era llarg, havíem d'anar a l'aeroport de Barcelona perquè el nostre avió eixia des d'allí a les 6:40 h. 

Vàrem arribar més prompte del que esperàvem a Barcelona i a les 2:30 h. ja estàvem en l'aeroport, així que haguèrem de fer temps fins les 4 que obrien per a facturar les maletes. 


Una vegada facturats, vàrem passar el control de seguretat i ens vàrem esperar fins que poguèrem embarcar. El vol va transcorrer sense incidents i a les 8:40 h. del matí aterràvem a Brussel·les.

Només eixir de l'avió, ens esperava un autobús amb guia turístic, qui ens va anar contant curiositats i història de la ciutat.

La primera parada va ser l'Atomium, figura emblemàtica de Brussel·les i on vàrem carregar forces i ens vàrem fer la següent foto:

A partir d'ahí, tornàrem al bus per a fer una volta per la ciutat mentre el nostre guia ens explicava les curiositats de cada edifici i lloc emblemàtic.

Després hem anat a l'hostel a deixar les maletes i ens han repartit les habitacions, però hem eixit de seguida a passejar pel centre per a vore algún lloc important com el Manneken Pis o la Grand Place per a acabar en un food market on hem dinat cadascú el que ha preferit.



 

Després de dinar hem anat a l'hostal a descansar mitja horeta per a seguir després passejant per la ciutat. 

Continuarà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.